Jagen in Duitsland bij Wildleven!

In onze jachtvelden zijn diverse wildsoorten bejaagbaar waaronder zwartwild, reewild en roofwild. In mindere mate bieden wij ook damwild, roodwild en mouflon aan. U kunt bij ons aanzitten op een hoogzit, tijdens de bokkenjacht bersen en we bieden drijfjachten aan. Daarnaast hebben wij veel plezier in het begeleiden van junior jagers, zowel op jacht als met aanschaf van materiaal, ontweiden en het verwerken van wild.

Wij bieden u altijd een complete jachtreis aan inclusief overnachtingen met ontbijt en diner. Sommige aanbiedingen zijn inclusief afschot (zwartwildjacht), andere aanbiedingen gaan volgens de afschotprijslijst (reebokjacht). Tijdens uw verblijf bij Wildleven wordt u altijd door ons (Nederlanders) begeleid.

Denk er aan dat u een Duitse Jagdschein regelt wanneer u in Duitsland wilt jagen!
(wij hebben evtueel een contactpersoon voor u.)

Boek ruim van te voren uw jachtreis! Vooral de bokkenjacht en de maanperiodes zijn vaak enkele maanden van te voren al volgeboekt…
Ook de boekingen voor de drijfjachten lopen in de zomermaanden al hard.
Bent u aan de late kant met boeken? Kijk dan nog even of er een last-minute beschikbaar is!

Junior jager weekend /extra ingelaste datum 23-25 jan 2018

Terug naar overzicht Jachtaanbiedingen De data 10-12 november 2017 en 9-11 januari 2018 zijn geheel volgeboekt. *Extra ingeplande datum: 23-25 januari 2018 (dinsdag-donderdag)* Een weekend speciaal gericht op de junior jager die ervaring op wil doen in grofwildjacht....

Lees meer

Junior jager arrangement 2017!

Bekijk wat het arrangement inhoudt, deel ervaringen met de junior jagers van afgelopen seizoen. En heeft u interesse, kom dan kennismaken met Wildleven in Nederland!

Lees meer

Aanzitjacht zwartwild

Jagen in Duitsland, is voor veel jagers zwartwildjacht! Speciaal voor de echte zwartwildjager hebben wij een scherpe all-in zwartwild aanbieding samengesteld.

Lees meer

Aanzitjacht kaalwild

We merken dat er steeds meer behoefte is aan kaalwild jacht. Vandaar dat we dit nu ook willen aanbieden voor de liefhebber.

Lees meer

Bokkenjacht 2018

Jagen in Duitsland betekent voor veel jagers; bokkenjacht!
Voor seizoen 2017 zijn wij inmiddels volgeboekt. Voor 2018 kunt u nu al boeken!

Lees meer